Tryckimpregnerat virke

Skapa utemiljöer i trä

Derome Timber levererar en rad kvalitetskontrollerade impregnerade träprodukter för svenska marknaden och export. De medel vi använder för tryckimpregnerat virke är klassade enligt NTR-A och NTR-AB. Läs mer i nedanstående produktinformationsblad.

För den svenska marknaden producerar vi trallvirke, ytterpaneler och hyvlade reglar. På export är det framför allt C16/C24 och decking som produceras, men även reglar och läkt med mera.
I vårt produktsortiment finns grön- och bruntryckt virke. Bruntryckt virke har ett utseende som påminner om exotiska träslag.

Impregnerat ntr-a C24 virke

Den perfekta produkten vid större terrass- och balkong byggnationer med väderutsatta lägen samt där det kommer att förekomma extra stora belastningar från tex. bad- och bastutunnor, utomhus-SPA, uterum m.m.

NTR-A impregnerat virke i dimensioner från 45x145 - 45x220 mm. Ett komplement till de vanliga reglarna vid byggnation av komplicerade och hållfasthetskrävade konstruktioner. 

Vi framställer impregnerat virke vid två anläggningar. Dessa är belägna på orterna Anneberg och Varberg, som båda ligger i Hallands län.

SE VÅRA DOKUMENT & CERTIFIKAT